Om mig

Jeg fik lyst til at starte denne blog som en slags dagbog over hvad jeg laver og oplever når det kommer til dette fatastiske emne som giver livet så meget værdi: MAD. Det er en måde at komme ud med alle de tanker og eksperimentelle lyster jeg har. Mad er centralt i næsten alt hvad jeg laver, om det så er at være sammen med venner og familie, at rejse, at slappe af eller at være kreativ.

Med stor interesse for gourmet og fine food, sundhed, detox, alternativ mad, sæsonpræget mad, kager og alt muligt hjemmelavet hygge går jeg rundt med en lille kok i maven og prøver for så vidt muligt at bruge så meget tid som muligt i mit skønne køkken. Jeg er meget intuitiv og spontan når jeg beslutter mig for at gå igang med et nyt køkkenprojekt. Jeg synes det er vigtigt at turde prøve noget nyt og ikke altid kun holde sig til de indøvede retter. At have tid til at kaste sig ud i nye opskrifter eller at kaste sig over noget uden opskrift er for mit vedkommende spændende, afslappende og meditativt.

Denne blog repræsenterer meget godt hvad jeg spiser til hverdag, hvilket er en blanding af sund mad og søde sager. Jeg lever som hovedregel sundt, går meget op i helse og økologi, og får dermed mulighed for også at nyde søde sager (som jeg virkelig elsker) en gang imellem. Derfor er dette en sundhedsblog som også inkorporerer hverdagens behov og nydelser.

Du skal være mere end velkommen til at skrive til mig!
– Det er det eneste jeg venter på 🙂


//Bianca
– My Sweet Sunday

2 thoughts on “Om mig

 1. Hej,

  Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (https://mysweetsundaydotnet.wordpress.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,

  Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

 2. Hej Bianca,
  Jeg er digital redaktør på Madogbolig.dk, og jeg er ved at samle en masse stof om Copenhagen Cooking. Kan du ikke lige skrive til mig, så kan jeg forklare mig lidt nærmere.

  Med venlig hilsen
  Line Hvid
  Digital redaktør
  Madogbolig.dk
  Bolig & Livsstil
  line.hvid@aller.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s