Kokostoppe

Kokostoppe

SÅ skal der noget sødt på menuen, og denne gang små bidder spækket med kokos og chokolade. Det er som om den klassiske kokostop er ‘gået lidt af mode’, men i min verden er det en skøn kage, for det første fordi kokos og chokolade smager himmelsk, men også fordi den er så let at lave og man kan lave dem i alle størrelser alt efter lejlighed. Hjemmelavet er godt, og især når set ‘ser hjemmelavet ud’, så har de charme og sjæl og skaber hygge.

Det skal du bruge:
3 store æg
300g sukker
300g kokos
100g groftreven ren rå marcipan
ca 200g mørkt chokolade

Sådan gør du:
Rør æg, sukker, kokos, hakket chokolade og revet marcipan sammen til dejen samler sig. Lad det trække 1 time i køleskabet tildækket. Form toppene efterhånden som du tager massen op, men lav dem fine og små. Sæt de små toppe på en bageplade med bagepapir og form toppene derefter med fingrene. Dyp fingrene i vand ind imellem for at dejen ikke sidder fast.

Bag toppene i en ovn ved 180 grader i ca 10 – 15 minutter. Når de er let gyldne er de færdige. Tag dem ud og lad dem køle helt af i køleskabet, eller server dem halv-lune efter de er kølet af ved stuetemperatur.  Du kan evt. smelte noget af den mørke chokolade og dyppe bundene af dine kokostoppe til sidst så det bliver helt rigtigt, men jeg synes det er fint uden som på billedet.

Velbekomme!
//Bianca

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s