Spil og Agnes Cupcakes!

Agnes cupcakes

I starten af året fik jeg et gavekort til Agnes Cupcakes i København.
Og i går skulle det altså afprøves – nu havde vi ventet længe nok. Eftersom man “kun” kunne få 6 cupcakes på en gang havde jeg inviteret tre veninder som kom og nød dem med mig, og vi skulle spille tegn & gæt, selvfølgelig smage alle slags cupcakes og så skulle der stemmes om både en vinder og en ‘runner up’.

Min dag startede med at jeg stod op og løb en tur, derefter stod den på biblioteket på CBS, hvor jeg bruger de fleste af mine dage for tiden, da jeg skriver mit speciale. Men da klokken blev 16 skulle jeg altså afsted igen. Jeg skulle til Sværtegade 10 i indre by, hvor der ligger denne her lille New Yorker-inspirerede café med de smukkeste cupcakes: Bagercaféen Agnes Cupcakes.
Jeg havde jo et gavekort til 6 cupcakes, men hov, der var jo MANGE flere slags end 6 i butikken (30 for at være helt præcis) – og så var jeg i dilemma. ‘Hvilke skal man vælge?!?’ Jeg havde valgt et par stykker hurtigt.. Pistacie.. Den så så dejlig frisk ud, og så havde jeg aldrig smagt pistaciemuffins eller -cupcakes før. Og æble er en kendt udgave, men den måtte smage ekstra godt, når den kom fra sådan en lækker forretning. Og for de resterende 4 endte det med, at da pigen spurgte mig hvilke jeg skulle have, valgte jeg dem der sprang i øjnene på mig. Så de slags jeg endte med at tage med hjem blev: Pistacie, æble, blåbær, hindbær, gulerod og citron/kokos.
… Hjem og vente på gæster!

Agnes Cupcakes

Æsken hvor kagerne ligger i er i sig selv virkelig charmerende – det emmer af kvalitet og luksus, og når man åbner kassen venter der én et herligt syn af forskellige farver, former og teksturer – med og uden små stjerner. Og så står de lige så fint i en form, der er lavet så de ikke vælter rundt (det gjorde de lidt alligevel, men ikke slemt) – så dejlig detalje, som kan få sådan en som mig til at komme igen.

Først skulle vi alle liiige have lidt af hver cupcake – næsten synd at skære dem i stykker – ja, næsten synd overhovedet at spise dem, når de er så smukke. Meeeen, okay så lad gå da!

Smagsprøver!

Og så gik vi igang med at smage – hold op en bombe af smagsnuancer – der var virkelig højt humør. Dét der Agnes Cupcakes, som man havde hørt så meget om, var altså rimelig godt.

Pistacie

Gulerod

Blåbær

Citron/kokos

Hindbær

Æble

Der blev hurtigt meldt ud, at den ene favorit var hindbær. Vi andre var lidt længere om det, men to af os var ret vilde med pistacien. Og æblen var også god. Det kunne tydeligt smages, at der var frisk frugt i, super lækkert.
Der kom også en meget hurtig melding om at citron/kokos virkelig ikke var god, men vi andre var ikke lige så kritiske – dog var det nok alligevel den mindst gode af dem alle. Guleroden var heller ikke så imponerende igen.

Bianca og kager

Efter noget tids vurderen var det svært at blive enige, så vi fandt altså hele tre vindere:
– Hindbær
– Blåbær
– Pistacie

Æblen var også rigtig god, men smagte meget af jul (de typiske kanel-nuancer). De to sidste var desværre ikke lige vores smag. Men så er det jo heldigt at der er mange flere varianter vi har til gode, for de er godt nok lækre, friske, farverige og fulde af smag!

Næste gang skal jeg helt sikkert smage banan og de forskellige slags chokolade de har – men der er jo så mange at man kan komme hver dag og blive konstant overrasket. Skønt koncept. Dog har de forskellige dage hvor de har forskellige cupcakes, så man skal lige tjekke på hjemmesiden, hvis der er en bestemt cupcake man gerne vil smage: http://www.agnescupcakes.com/

Vi var enige om, at det måske var lige lovlig vildt at én cupcake koster 30 kroner – men så igen, hvad koster kage ikke, når man går på café i København.

Ud over cupcakes kan man få en kop kaffe eller en saft/juice, og man kan sidde derinde og nyde det. Dog ikke det mest hyggelige miljø, hvis man vil hygge sig på en café, men fint at muligheden er der, og man kan sidde i vinduet og kigge ud på den hyggelige gade. Man kan få små og store gaveæsker, og man kan endda arrangere et kagestativ med cupcakes til éns bryllup, hvis man er til den slags! Generelt et virkelig hyggeligt koncept, som er meget mere end bare cupcakes – det er en trend, en livsstil og et humør.

Og når nu jeg er så begejstret, så kan vi passende tage en vurdering – naturligvis baseret på hvad der findes af butikker og bagerier inden for kategorien ‘lækre kager’.

__________________________________________________________________________________________________________
VURDERING: Jeg giver Agnes Cupcakes 8 SweetSundays ud af 10!
__________________________________________________________________________________________________________

Som de skriver på deres hjemmeside: LOVE AT FIRST BITE! – og det er det virkelig.

//Bianca

Reklamer

3 thoughts on “Spil og Agnes Cupcakes!

  1. Pingback: Spil og Agnes Cupcakes! | Madbevægelsen -- danske madblogs

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s