Stevia: En god sag!

Kære alle,

som nogle nok ved er jeg i samarbejde med min partner i gang med at skrive min kandidatafhandling på Copenhagen Business School. Emnet er sukker, sødemidler og stevia.

Formålet med vores opgave er at udarbejde en brandingstrategi for det nye naturlige sødemiddel Stevia, som vil blive godkendt i EU i november 2011. Vi er meget passionerede omkring dette nye sødemiddel, da det har udvist stærke helbredsmæssige fordele, er 300 gange så sødt som sukker og indeholder absolut ingen kalorier! Det har tilmed vist helbredende egenskaber hvad diabetes angår.

Stevia har været brugt i både USA, Asien og flere lande i mange år, og har tilsyneladende kun haft stor glæde og gavn af produktet. Navne på disse produkter er bl.a. Truvia, PureVia og SweetLeaf.
PureVia SweetLeafTruvia

Vi vil derfor arbejde hen imod at få Stevia ind på det danske marked, og det gør vi blandt andet ved at lave dette projekt, hvor vi samarbejder med NP Sweet og Nordic Sugar.

Vi har nu udarbejdet et spørgeskema, som har til formål at afdække folks forbrugsmønstre i forbindelse med sukker og sødemidler, som forhåbentligt kan give os en idé om hvor Stevia kan positioneres.

Jeg lægger derfor spørgeskemaet på min blog, da vi på denne måde har mulighed for at få fat i nogle respondenter som er demografisk meget forskellige.

Jeg håber I vil hjælpe os med at komme et skridt tættere på at få Stevia ind på det danske marked.
Det vil gøre mig virkelig taknemmelig og glad, og det er en sund sag som er værd at samarbejde omkring!

____________________________________________________________________________________________________________
Spørgeskema: http://www.surveygizmo.com/s3/630287/A-Survey-on-Sweeteners
____________________________________________________________________________________________________________

På forhånd rigtig mange tak!

Hvis du vil vide mere om stevia, så se nedenstående video, som er en video lavet af verdens førende steviaproducent, PureCircle, som har lanceret produktet PireVia.

Her er et par reklamer fra USA for prudukterne Truvia og PureVia der indeholder Stevia.


Ser det ikke bare lækkert ud??

Svar på spørgeskemaet og hjælp os i den gode sag! 🙂

//Bianca

8 thoughts on “Stevia: En god sag!

  1. Pingback: Stevia: En god sag! | Madbevægelsen -- danske madblogs

  2. Esta colaboración es buena fuente de información para ser cubierta por profesionales de los medios de comunicación. Por aquellos que les interese la salud de la humanidad, el bienestar familiar, la protección del planeta, la creación de empresas que involucren el aprovechamiento de los productos naturales para que, a su vez, se canalice hacia una mejor educación alimenticia.

    Cubrir las notas sobre guerra, narcotráfico, terrorismo, etc. cuesta mucho dinero; dinero que en la mayor parte del mundo se requiere para vivir con dignidad.

    • si, eso es cierto. Dinero se puede usar para cosas mucho mas interesantes – como Stevia. Conoces el producto?? Viene de Paraguay, pero aqui en Dinamarca es prohibido. Casi es cierto que van a aceptarlo en Noviembre 2011 (United Nations)! Es muy interesante como puede revolucionar el mundo en el futuro – cuando se trata de diabetes y la salud en general.

  3. 99 procent af indholdet i Truvia og de andre sødemidler er allerede i DK i form af sødemidlet Sukrin. Truvia indeholder 1 procent rubiana A og 99 % erythritol, indholdstoffet i Sukrin.

    • Ja, og tak for info. Men det ændrer ikke på der faktum at stevia ikke er godkendt endnu. Og det vil kunne blive brugt i mange andre ting end lige Sukrin, derfor synes jeg det er så vigtigt at få det godkendt – så som sodavand, juice eller andre færdigvarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s